2010-02-15

Kalakutienos vyniotinis su sūriu



500 g kalakutienos faršo
1 svogūno galvutė
4 v.š. džiuvėsėlių
100 ml neriebios grietinėlės
1 kiaušinis
prieskonių pagal skonį

Įdarui:
200-300 g tarkuoto fermentinio sūrio
kapotų petražolių

Užmerkti džiuvėsėlius grietinėlėje. Svogūną smulkiai suojaustyti ir apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sumaišyti faršą su džiuvėsėliais, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti pusę kiekio faršo, ant viršaus sūrio gabalėlius, ant viršaus sudėti likusį faršą. Suformuoti vyniotinį.

Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 45 min.

Patiekti su bulvių koše ir daržovių garnyru.



2 komentarai:

  1. Siandien meginsiu kepti sita dideli "kotleta" orkaitej :))) Taip skainiai atrodo niam niam :))

    AtsakytiPanaikinti